Thursday, January 20, 2011

Ugutan Kepada MP SerdangSeekor ayam beserta nota dari kononnya "Tentera Jihad" telah digantung pada pintu pagar Ahli Parlimen Serdang YB Teo Nie Ching .Siapa tentera jihad dan mengapa mereka melakukannya? Saya boleh meneka dengan mudah siapa mereka ini.Mereka adalah samseng samseng upahan UMNO yang jahil sejahil nya maksud jihad berkenaan. Mereka sebenarnya penakut.Kalu setakat nak bubuh ayam disembelih kapada pagar seorang wanita,budak Darjah satu pun boleh buat.

Tentera jihad sepatutnya membela Islam.Bukannya pergi kesana kemari menunjukkan samseng dan menjadi balaci pada UMNO. Apa salah Neo Yie Ching? Salah beliau cuma pergi kemasjid masjid untuk mengenali masyarakat Islam dibawah didalam kawasan Parlimennya.Itukah kesalahan disisi syarak? Cuba tunjukkan dimana salahnya disisi syarak seorang bukan Islam tidak boleh masuk masjid kerana sesuatu urusan rasmi.Nabi sendiri bertemu dengan utusan utusan kafir musrik didalam masjid.Cuma adab adab didalam masjid shj yang perlu dijaga.


Kalau tentera jihad ni dah nak berjihad sangat mengapa tak pergi pukul peguam MCA yang komplen pasal azan di Kampung Kerinci dulu? Mengapa tak letak ayam berdarah pada pagar peguam berkenaan?Chua Soi Lek asyik menghina Islam dan ajarannya.Mengapa tak pergi ugut Chua Soi Lek.Mengapa tak simbah cat merah pada rumah dan pejabat Chua Soi Lek?Bukan kah Chua Soi Lek tu biadap dan kurang ajar pd Islam? Tak tau la pulak kalau fatwa Tentera Jihad ini berpendapt UMNO dan BN adalh diatas ajaran Islam dan kebal ..


Pada saya jelas the socalled "Tentera Jihad" tu hanya berjihad demi kepentingan UMNO dan Barisan Nasional sahaja.Jihad konon.Boleh jalan da....


1 comment:

 1. DAMQQ | BANDAR POKER | AGEN POKERV | BANDARQ | CEME | DOMINO ONLINE

  Yuk Buruan ikutan bermain di website DamQQ

  Sekarang DAMQQ Memiliki Game terbaru Dan Ternama loh...

  9 permainan :
  => Poker
  => Bandar Poker
  => Domino99
  => BandarQ
  => AduQ
  => Sakong
  => Capsa Susun
  => Bandar 66
  => Perang Baccarat (NEW GAME)

  => Bonus Refferal 20% (x2,x3)
  => Bonus Turn Over 0,5%
  => Minimal Depo 10.000
  => Minimal WD 20.000
  => 100% Member Asli
  => Pelayanan DP & WD 24 jam
  => Livechat Kami 24 Jam Online
  => Bisa Dimainkan Di Hp Android
  => Di Layani Dengan 5 Bank Terbaik
  => 1 User ID 9 Permainan Menarik

  Info Lebih Lanjut Hubungi Pihak Cs DamQQ Melalui :
  Daftar : Daftar DamQQ
  Website : DamQQ
  Whatsapp : +855885578926
  Line : DAMQQPOKER

  ReplyDelete